Vlinders

ALTIJD INSCHRIJVEN

Bij Altijd Lente Kinderopvang kunt u zich Altijd Inschrijven. Vrijblijvend en kosteloos door middel van het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier vindt u hieronder of kunt u bij ons aanvragen.

Inschrijven verplicht u tot niets en kost u niets. U geeft enkel aan geïnteresseerd te zijn in een plaatsje voor uw kind(eren).

Klik hier voor het inschrijfformulier in PDF formaat

Inschrijf - en Plaatsingsprocedure
Als u zich in heeft geschreven per mail of per post krijgt u van ons een bevestiging inschrijving per mail. Wij nemen contact met u op, zodra wij plaats hebben of wanneer u aan heeft gegeven een rondleiding te willen. Wij zijn wel zuinig met onze rondleidingen om de rust op de groepen te bewaren. Om de kinderen niet steeds weer nieuwe 'benen' voorbij te laten zien komen, geven wij alleen rondleidingen als wij ook echt denken een plaatsje voor u te hebben. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Zodra wij plaats hebben, krijgt u een aanbod met de beschikbare dagen en de ingangsdatum. Na akkoord, ontvangt u een plaatsingscontract wat u binnen 10 dagen terug dient te sturen. Hiermee is de plaatsing definitief en maken we afspraken voor een eerste kennismaking met de pedagogisch medewerksters op de groep en de eerste dag. Voor de ingangsdatum is er niet standaard een wenperiode mogelijk. Wilt u uw kindje graag laten wennen of wilt u graag wennen, kunt u dit mits het groepsaantal en de groepssamenstelling dit toelaat, afspreken met de pedagogisch medewerkster waar u de intake mee heeft.

 
Boom